Domů - přehled kategorií - Zeppelin

 Hodinky...

Značka hodinek Zeppelin odkazuje na technickou preciznost stavitelů vzducholodí počátku minulého století řemeslným zpracováním a autentickým designem. Hodinky vás vtáhnou do atmosféry tehdejšího cestování a společenského života. 

Všechny modely jsou příkladem vynikajícího funkčního umění. Sklíčko poskytuje dostatek světla pro ciferníky, které nesou často stylové, dobře rozpoznatelné písmo užívané v leteckých a námořních chronometrech. Tvary pouzdra, ručiček, kresby ciferníku a písma jsou vždy harmonicky sladěné a poskytují estetický zážitek. Některé modely skýtají vrchní či spodní pohled na běžící strojek. Hodinky mají elegantní kovové a prémiové, ručně zhotovené a dobře šité kožené řemínky, které díky speciální úpravě vydrží i několik let. 

Hodinky vyrábí německá firma Pointtec v závodě nedaleko Mnichova. Ve výrobě užívá japonské a švýcarské, jak quartzové, tak i velmi přesné mechanické strojky. HODINKY RUČNĚ MONTUJÍ A KONTROLUJÍ PROFESIONÁLNÍ NĚMEČTÍ HODINÁŘI. Kromě modelových řad Zeppelin vyrábí hodinky značky Junkers a Maxmilian a patří k nejvýznamnějším výrobcům hodinek v Německu.