O designu hodinek SUUNTO

O designu hodinek SUUNTO

Designér Björn Bornemann, držitel vítězné ceny za návrh Ambit3SUUNTO Ambit.

Ambity jsou velmi elegantní. Získaly řadu mezinárodních ocenění. Například prestižní Good Design Award, předané na počátku roku 2015 za kolekci Suunto Ambit3. Držitel ocenění Designér Björn Bornemann chtěl, jak říká, vytvořit "hodinky, které vypadají skvěle na trati a současně budí důvěru v kanceláři." A o to také jde.  I sportovní hodinky, jakkoli jsou důležité jejich sportovní funkce, plní i funkci šperku.

Ambity si jistě zamilujete při aktivitách spojených se sledováním tělesného výkonu, stejně jako při sportech, v nichž užijete sledování trasy. Hodí se pro běh atletiku, cyklistiku, turistiku, lyžování, plavání, snowboardu a další sporty. 

EssentialsAmbit3

nic

Designér Björn Bornemann, držitel vítězné ceny za návrh Ambit3SUUNTO Essential

Suunto Essential jsou exkluzivní hodinky vhodné pro každou příležitost – do společnosti, na denní nošení a do přírody. Harmonickým sladěním designu a funkčnosti předstihují i řadu tradičně exkluzivních hodinek a vytvářejí vlastní sportovně-módní kategorii. Autorem těchto hodinek je vícekrát mezinárodně oceněný finský designer Timo Yliluoma.

Essentials

"Mým cílem bylo, aby Essentialy odpovídaly jednoduchým minimalistickým designem a čistou formou původním výrobkům Suunta – kompasům. Také volba výjimečných materiálů (vysoce kvalitní nerezová ocel, prémiové povrchy, safírové sklíčko a přírodně vyčiněné kůže) pozdvihují celou koncepci." Suunto Essential jsou rovněž navrženy a vyráběny ve Finsku.
 Essentials

Hodinky Essential hladce spojují objevitelskou tradici a moderní styl digitálního věku. Každý z modelů Cooper, Gold, Steel, Slate a Stone vytváří vlastní škálu pocitů a touhy po zážitku. Hodinky Essential si pořizují jak muži, tak ženy a jsou hodnotným dárkem.

Essentials


SUUNTO AMBIT3 VERTICAL

Další novinkou roku 2016 se staly modely SUUNTO Ambit3 Vertical. Nový design vychází z dříve oceněných "trojek", avšak mizí asymetrická část dosud skrývající anténu GPS navigace.
Hodinky jsou nyní menší, lehčí a ještě elegantnější. Vzhledem k odolnosti a výbavě patří mezi nejmenší modely multisportovních GPS hodinek. 

Ambit3

 

PŘÍBĚH HODINEK KAILASH

Designér Timo Yliluoma říká: „Prémiové detaily, hlavní charakteristický znak hodinek Suunto, doplňují diskrétní, klasické tvary. Tradicí Suuntoje kvalita, inovace, spolehlivost – to vše se zobrazuje všem milovníkům hodinek v tomto prémiovém produktu.

Výrazná kovová luneta s integrovanou GPS společně představují to nejlepší ze současných digitálních a klasických hodinek, vytvářející design, který je zároveň elegantní i funkční. 

Suunto Kailash získaly ocenění iF Design Awards 2016 v kategorii produkt.

 Kolekce má jedny z nejlepších materiálů, které jsou dnes dostupné, jako například safírové sklíčko a titan, které hodinkám zajistí dokonalý vzhled. Tyto hodinky jsou vhodné pro jakoukoliv příležitost, do práce nebo na cestování po celém světě."

 Hodinky jsou s vyšším podílem ruční práce vyráběny ve Finsku a testovány v drsné finské přírodě.

KAILASH

Sdílejte s přáteli