Nezacpávej uši, zůstaň na trase a naplň ji hudbou!

Obyčejná sluchátka izolují a dovolují nerušený poslech. Bývá to však nebezpečné a souběžná ztráta sluchu znamená pro běžce i zhoršení orientace a stability.

Sluchátka Aftershockz jsou jiná: Neucpávají uši, zvuk nevedou vzduchem, ale lícní kostí podobně, jako slyšíme vlastní hlas. Pusťte si je a neche, aby hudba pronikla celou vaší trasou, ať běžíte po silnici, nebo zasněženým lesem. Jste s terénem v kontaktu a současně slyšíte i hudbu. To spojení může být fantastický zážitek. Máte požitek z běhu, přírody i hudby. Hudby, která se jakoby se vynořuje z prostoru, ale slyšíte ji ve skutečnosti jen vy.

aftershokz Air

*Hovoříme o sluchátkách, avšak jedná se o technologicky mnohem důmyslnější zařízení, než jsou sluchátka jaká znáte.

*Více se dozvíte v našem článku.

*Pokud navštívíte naši prodejnu, můžete si sluchátka Aftershokz vyzkoušet.

*Poslechněte si podrobnou a zajímavou videorecenzi (v článku). 

Sluchátka AfterShokz používají patentovaný způsob přenosu zvuku kostí bez uzavření zvukovodu. Odstraňují největší problém použití sluchátek na veřejnosti a při sportu: ohrožení jedoucím vozidlem které neslyšíte a významně snižují ohrožení dalším sportovcem.

Jak Aftershokz fungují?

Sluchátka AfterShokz používají techniku přenosu zvukových vln do vnitřních uší skrze lebku, která zcela vynechává ušní bubínky. Umístíte si je na lícní kosti, těsně u uší. Tím vaše zvukovody budou zcela otevřené a umožní vám zůstat v dosahu okolních zvuků, zatímco si vychutnáváte svou hudbu. 

Vnímání zvuku přeneseného lícní kostí není nic nepřirozeného. Právě tak totiž vnímáme svůj vlastní hlas a vysvětluje to i údiv, pokud z nahrávky posloucháme sami sebe. Technologie vedení zvuku kostí byla původně vyvinuta pro speciální operace americké armády. Mezi nimi a sluchátky pro sportovní a každodenní použití, stál ještě další náročný vývoj a pro dosažení vysoce kvalitního zvuku bylo třeba dalších proprietálních technologií. Kabelová a bezdrátová (Bluetooth® 4) sluchátka AfterShokz poskytují špičkový stereofonní zvuk s velkým dynamickým rozsahem a nově i silnými basy. A to při naprostém pohodlí a bezpečnosti.

Aftershock - bezpečná sluchátka

Naplňte při sportu prostor hudbou!

Hudba je ve sluchátkách Aftershokz vnímána trochu jinak, než u běžných sluchátek. Nemáte dojem, že jste odděleni od světa kolem, ale prostředí je naplněno vaší hudbou. Běžíte lesní cestou a hudba zní všude kolem vás. Pokud se té představě poddáte, je to fantastický pocit. 

Lidský mozek je schopen samostatné koncentrace na hlas či hudbu, nebo hlukové pozadí. Pokud není úroveň hluku extrémní, můžete se zaposlouchat do hudby a od okolních zvuků se oprostit. Současně si však všimnete zvuku pneumatiky kola, nebo motoru automobilu, který by vás mohl ohrozit. Použití sluchátek Aftershokz je bližší lidské přirozenosti - naopak ucpání uší je v outdooru nepřirozené a nebezpečné. 

Vnímání vnějších zvuků pomáhá při běhu či ízdě na kole v prostorové orientaci.

A v neposlední řadě - při používání sluchátek AfterShokz minimalizujete, na rozdíl od klasických sluchátek, poškození sluchu.

Pro koho jsou Aftershokz vhodná?

Pro běžce, cyklisty, při jízdě na inlinech a pro outdoorové aktivity.

Kromě pohybu v přírodě i pro městské prostředí.

Vzhledem k tomu, že úrazům spojeným s uzavřením uší, jsou vystaveni především děti a mládež, doporučujeme sluchátka také pro ně. 

Upozorňujeme že při nehodě, kdy chodec použil obyčejná sluchátka uzavírající sluch, nemusí pojišťovny vyplatit pojistku (viz např. zde).

After shock - sluchátka

Výhody technologie oproti běžným sluchátkům

  • Při poslechu nejsou ucpány uši (slyšíte zvuk motoru, kola, nebo jiného sportovce). Chráníte se před střetem a zraněním.
  • Máte lepší prostorovou orientaci (sluch je pro běžce i cyklisty důležitou zpětnou vazbu).
  • V outdoorových aktivitách zůstáváte stále v kontaktu s přírodou.
  • Minimalizace poškození sluchu i při hlasité reprodukci.

Výhody Aftershokz

  • Výrobce dosáhl kvalitní hudební rozsah a včetně basů (ve velmi hlučném prostředí jsou basy přirozeně vnímány slaběji). 
  • Použití prémiových konstrukčních materiálů (titan).
  • Odolnost před povětrností a potem.
  • Pohodlí i po dlouhou dobu bez nepříjemné bolesti zvukovodu. Sluchátka dobře sedí při běhu a netlačí.
  • Minimální spotřeba a dlouhá výdrž (sluchátka s Bluetooth 4.0).
  • Snadné ovládání.
  • Svěží hight-tech design.
  • Možnost telefonování (u sluchátek s mikrofonem). Telefonovat lze i za větrného počasí, při jízdě či běhu.
  • Sluchátka lze nosit i se slunečními brálemi

vce informací na www.aftershokz.cz


sluchatka - OpenOpenFit ™ – neomezená možnost uvědomování okolní situace a rozšířený komfort v revolučním designu s otevřeným zvukovodem. To znamená, že můžete naladit svou hudbu, poslouchat mluvené slovo, nebo telefonovat, aniž byste „vypnuli“ svět kolem sebe. Je životně důležité, abyste zůstali po celý den v bezpečí.

Premium PitchZvuk PremiumPitch+™ – V minulosti získal zvukový signál procházející spánkovou kostí špatnou pověst díky přirozenému úniku zvuku a slabým basům. Technologie PremiumPitch + ™ optimalizuje zvuk a zajišťuje, aby hudba zněla přesně tam, kde by měla být.

Titanový rám: Základem designu je prémiový titanový rám, který je vybrán nejen pro svou pevnost a odolnost, ale i pro nekonečnou flexibilitu, která přináší maximální komfort, přenosnost a vynikající zvuk.

Premium Pitch

Odolná potu: Sluchátka jsou navržena tak, aby odolala agresivnímu potu a deštivému počasí. Nanotechnologické povlaky a vodotěsné gumové těsnění brání pronikání potu a vlhkosti a chrání citlivou elektroniku.

Šest hodin hudby a hovorů: Jediné nabití spolehlivě přinese šest hodin přehrávání hudby či telefonování. Plné nabití je za 1,5 hodiny, zatímco rychlé 15minutové nabíjení poskytuje dostatek času pro dlouhé cvičení, nebo maraton.

Mikrofony s potlačením šumu: Přesně umístěné duální mikrofony s potlačením šumu odfiltrují okolní šum, což zvyšuje srozumitelnost při telefonování.

Hlasové pokyny průvodce Audrey Says™ provedou uživatele napájením, párováním, přehráváním a voláním.

Sdílejte s přáteli