1. dodávka nových modelů Suunto Spartan v ČR

Mezi novinkami najdete:

SUUNTO SPARTAN ULTRA GOLD SPECIAL EDITION (LIMITED EDITIOON)

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR GOLD

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR FOREST

Prohlédněte si velké fotografie nových Spartanů, nebo rovnou navštivte náš obchod.

SUUNTO SPARTAN ULTRA GOLD LIMITED EDITIOON

Harmonická kombinace sytě černé a zlaté barvy. Prémiovost reprezentuje titanová luneta a sklíčko z odolného safíru. Tyto pro sport vysoce fundované hodinky můžete s dobrým pocitem nosit i do zaměstnání a do společnosti. 

spartan gold spartan gold spartan gold spartan gold

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR GOLD

Druhý model, tentokrát z řady WRIST vybavené orientačním měřením tepu na zápěstí, kombinuje bílou, zlatou a černou (displej) barvu. Jedná se o výrazný módní doplněk vhodný (nejen) pro ženy. Čistá bílá ladí s hladkými liniemi lunety a jednoduchých linií hodinek Suunto. Podle našich zjištění mezi zákazníky, je zvláštní design hodinek Suunto Spartan druhým hlavním důvodem volby této značky. O to více to platí u tohoto modelu. Kromě zlato-bílého modelu WRIST ženy vybírají i modely SPORT WHITE, SAKURA a BLUE. 

spartan wrist gold spartan wrist gold 2 spartan wrist gold 3 spartan wrist gold 4

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR FOREST

Jako třetí novinku z modelové řady WRIST designéři SUUNTO vybrali netradiční zelenou barvu. Odstín zelené odpovídá umělecké barvě "Sap Green". Tuto barvu v přírodě najdete při pohledu na krajinu jehličnatých lesů po rozbřesku. Odtud také plyne název hodinek. Barva konotuje pocity, přináležející pobytu (běhu?) v přírodě. Hodinky si nejspíše oblíbí ti, kteří si sport v přírodě dovedou patřičně užívat.

spartan wrist gold 4 spartan wrist gold 4 spartan wrist gold 4 spartan wrist gold 4

Sdílejte s přáteli