Ocenění Spartan Sport

SPARTAN SPORT WRIST HR: CENA ZA FUNKCE

Suunto Spartan rychle získávají další ocenění. Dalším je cena časopisu Runner's World Pick na CES 2017 pro Suunto Spartan Sport Wrist HR. 

CES 2017 je každoroční celosvětový veletrh spotřební elektroniky konaný v Las Vegas. Runner's World je respektovaný časopis orientovaný na testy běžeckých potřeb a doplňků. 

SPARTAN ULTRA: CENA ZA DESIGN

Spartany získaly ocenění nejstarší nezávislé designérské organizace se sídlem v Hannoveru v rámci mezinárodní soutěže iF Design Award 2017. Suunto Spartan byly oceněny pro svou robustnost a design u 58 členů poroty tvořené experty z celého světa. Ocenění získaly v kategorii "Hodinky a klenoty". Spartan Ultra jsou také uvedeny v publikaci "Design Excellence”. Poroto hodnotila přes 5 500 produktů z 59 zemí.

Hodinky Suunto Spartan Ultra patří nyní ke světové špičce nejen z hlediska funkčnosti, ale i z hlediska designu. Pokračuje v nich design s čistými liniemi, s velkým displejem a výraznou lunetou odkazující na historickou tradici firmy Suunto, kterou jsou kompasy a špičkové navigační přístroje. Design Spartanů je svébytnou kombinací odolné konstrukce a uživatelsky dokonalé funkční výbavy.

IF Design Award je jednou z předních světových designérských soutěží. Produkty Suunto byly oceněny v minulých letech iF Design Award šestkrát. V roce 2016 toto uznání obdržely například exklusivní hodinky Suunto Kailash. Podrobné informace o Suunto Spartan Ultra najdete na internetových stránkách hsh.cz v článku Spartan Ultra a Spartan Sport.

Ocenění obdržel tým Suunto, v jehož čele pracuje šéf-designér Tuomas Reivo. Blahopřejeme.

Suunto Spartan získaly i další ocenění za funkční vlastnosti. Jejich přehled najdete na konci tohoto článku.

If Design Spartan Sport

Přehled ocenění Suunto Spartan:

► Runner's World Pick CES 2017 (Sport Wrist HR)
► iF Design Award 2017 (Ultra)
► Outdoor Retailer 'Best In Show' Gear For 2017 (Ultra)
► The Best of Outdoor Retailer 2016 (Ultra)
► Gear Institute - BEST NEW GEAR AWARDS: SUMMER 2016 (Ultra)

 

If Design Spartan SportBest New GearOcenění Spartan SportNejlepší hodinkyOcenění Spartan Sport  

Sdílejte s přáteli