Nakládání s duševním vlastnictvím – autorská práva

Tato webová prezentace užívá duševní vlastníctví třetích stran, zejména textové a grafické materiály výrobců a dodavatelů produktů, jejichž je H.S.H Sport (zpravidla) autorizovaným obchodním partnerem, nebo odběratelem. Uživatel který by chtěl tyto materiály umístit na své internetové stránky, si musí sám ověřit zda tak vzhledem k autorským právům k těmto dílům smí učinit.

Dále  H.S.H Sport užívá na těchto stránkách fotografie, kresby a koláže, pro které má výhradní právo k užití. Tato díla nejsou od výše uvedených odlišena a jsou chráněna autorským právem (bez souhlasu H.S.H Sport je nelze užít).

H.S.H Sport dává souhlas s užitím vlastních názvů, vlastních fotografií produktů svým obchodním partnerům, kteří dotčené produkty od H.S.H Sport odebírají a to po dobu, kdy je odebírají.

Je bez předchozího souhlasu zakázáno užívat textů článků a popisů produktů vyjma seznamu parametrů.

H.S.H Sport však povoluje užití autorů recenzí, kteří pracují na objednávku H.S.H Sport, nebo uvedou v recenzi informaci o původu zdroje a v případě internetových prezentací též odkaz.

H.S.H Sport má jako servicepoint Suunto společnstmi Suunto výslovně povoleno užívání chráněné značky Suunto v internetových reklamách Google.

Zvláště upozorňujeme, že i v případě produktů, užíváme také fotografie a grafická díla, která nejsou sdílena výrobcem a výhradní právo k jejich užití má H.S.H Sport s.r.o.

Upozorňujeme, že autorská díla nejsou explicitně označena licencí a má se za to, že nejsou k volnému použití. Výjimku tvoří sdílení na sociálních sítích tlačítkem k tomu určeným.

Některé další zdroje obrázků

H.S.H Sport dále v souladu s autorskými právy používá fotografie z veřejných databází:

www.bixabay.com - Licence Creative Commons CC0 

Některé obrázky jsou koláží s použitím databáze Flaticon: www.flaticon.com 

Smashicons, Freepik

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
 
A dále užívá grafická díla a fotografie, k nimž uhradila licenční poplatky. 

Inzertní systémy a zprostředkovaný prodej

Používáme inzertní systém Google, Seznam, Heureka, dále prodejní portál Mall.cz. Autorská práva na texty a obrázky jsou poskytována těmto platformám a to včetně jejich inzerce našich produktů, avšak nikoli dalším uživatelům, kteří by si chtěli obsah kopírovat.

Najdete nás i na MALL.CZ