Suunto je značka respektovaná sportovci

Suunto

Suunto je přední značka sportovních hodinek, sporttesterů a kompasů, jedna ze tří dominantních značek chytrých sportovních hodinek (Garmin, Suunto a Polar). Určuje světové trendy v oblasti výškoměrných, vícefunkčních a potápěčských hodinek. Precizní výroba ve Finsku je zárukou vysoké kvality. Nabídka čítá desítky modelů pro sport, pohyb v přírodě, potápění, plavbu na moři a armádu. 

► H.S.H Sport je autorizovaný prodejce Suunto v kategoriích Sports, Premium a Compasses.
► H.S.H Sport je servisním centrem Suunto pro Česko, Německo, Polsko, Francii a další země.

Lupine

Lupine Alpha světlo

Lupine je absolutní světová špička mezi výrobci čelovek, cyklosvětel a outdoorových baterek. Vyvíjí a vyrábí lampy v Německu s použitím německých či evropských dílů. Evropský původ vede k dosažení vysokých standardů kvality, výkonnosti a odolnosti.

Společnost Lupine je průkopníkem LED světel. Byla jednou z prvních firem, která plně přešla na technologii LED s využitím přesných CNC obráběných kovových pouzder. Díky technologické zkušeností, inovacím a perfekcionismu dokáže svítivost čelovek průběžně navyšovat na na hranu technologických možností. Používá vlastní optické komponenty a speciálně vyvinuté polykarbonátové čočky, které dostanou světlo přesně tam, kde má být. Přesnost vstřikovacího postupu je několik mikrometrů a přesné čočky a reflektory Lupine se staly referenčním standardem pro všechny ostatní výrobce.

► H.S.H Sport je distributorem značky Lupine do ČR.

VJSport logo

VJ Sport – běžecké boty do terénu

vj sport irock 3Finská značka VJ Sport si již více než 20 let trží výsadní postavení mezi speciální obuví pro orientační běh a běh v náročném terénu. Model Integrator si již získal pověst nejlepší boty pro rekreační OB a model Bold představuje volbu elitních závodníků včetně mnohonásobných mistrů světa. Vj Sport neustále své boty inovuje, aby nabídla svým zákazníkům maximum.

Pro trénink atletů i rekreačních běžců v zimě nabízí unikátní tréninkové boty Sarva Xero s tlumením a kovovými hroty pro kvalitní odraz a dopad.

► Máme výhradní zastoupení distribuci značky VJ Sport v ČR.

►Přečtěte si více více o mimořádné technologií VJ Sport!

SarvaGrip Fitlock Midstud Starstud Superior Contact Tuhý svršek Schoeller®-Keprotec® KvamO Duotech Butylkaučuk Ošetřování

SPORTident

SPORTident

SPORTident je značka elektronické časomíry pro OB a outdoorové sportovní aktivity. Je lídrem trhu. Princip měření je jednoduchý: každý závodník je vybaven RFID čipem nebo čipovou kartou a na kontrolních stanovištích se označí průchod přiložením čipu nebo karty ke kontrole. V cíli je mu změřen čas a ten je vyhodnocen v počítači, přičemž je zároveň zkontrolováno, zda prošel všechna předepsaná stanoviště.

► H.S.H Sport je výhradním distributorem značky SPORTident v České republice.

POLAR - světová špička v měření tepu

Polar

Oblasti sporttesterů bezkonkurenčně kraluje finská značka POLAR, která je zároveň zakladatelem oboru.

Hodinky POLAR můžete vidět na rukou mnoha vrcholových sportovců na světových soutěžích, ale také jej používají miliony kondičních sportovců na celém světě. V každém oboru lidské činnosti je někdo nejlepší, je označován za leadera trhu. V  málokterém oboru je však inovativní tradice tak výrazná, jako je tomu v oblasti měření tepu. Polar drží většinu zásadních patentů této oblasti nositelné elektroniky a i dnes přichází s řadou inovací. Sporttestery Polar jsou také atraktivní uživatelskou přívětivostí a tradičně nízkou poruchovostí. Poslední modelovou řadou je Polar Vantage V: lehké chytré GPS hodinky s měřením tepu, barevným dotykovým displejem, slušnou výdrží, barometrem a řadou inovativních funkcí.

i H.S.H Sport je autorizovaný prodejce Polar
i H.S.H Sport je autorizované servisní středisko Polar

TRIMTEX® - dresy pro OB, běh, cyklistiku, ...

Trimtex logoTrimtex je přední výrobce špičkového sportovního oblečení pro sportovní kluby, reprezentace a vrcholové sportovce. Zhovovuje sportovní oblečení s použitím špičkových materiálů a nejkvalitnějšího laserového celoplošného potisku. Na základě dohody mezi Českým svazem orientačních sportů obléká dresy Trimtex Česká reprezentace OB.

H.S.H Sport jako oficiální partner Trimtexu zajišťuje v České republice kompletní objednávky a podporu při přípravě návrhů dresů (již od 5 ks).

Více o našich službách

Značka TimexTimex

Jedna z nejproslulejších značek módních doplňků. Značka kvalitních hodinek pro muže a ženy, kteří potřebují vypadat vždy dobře a nechtějí investovat do exklusivních značek. Krom toho Sportovní hodinky Ironman Triathlon se staly nejprodávanějšími v USA a po jedno desetiletí nejprodávanějšími sportovními hodinkami na světě. Další vysoce respektované značky: TIMEX Indiglo, TIMEX Expedition. Oblíbené jsou i hodinky pro děti.

► H.S.H Sport je autorizovaný obchod značky Timex.
► Provádíme výměny řemínků, baterií a měření vodotěsnosti též u sofistikovaných elektronických hodinek.

Značka elitních buzol Str8

Str8

Str8 je elitní buzola orientačních běžců. Inovativní švédsko-finsko-novozélandská buzola je optimální kombinací rychlosti a stability. 

Zakladatelé Str8 jsou součástí tří generací aktivních orientačních běžců. Je to rodina, která se angažuje na všech úrovních orientačního běhu včetně mnoha světových šampionátů, od soutěží až po tvorbu map a koučink.

LuminoxLuminox – military hodinky

Luminox jsou speciální military hodinky užívané, vojenskými, policejními, bezpečnostními a záchrannými jednotkami. Jsou vybavené technologií permanentního osvitu a jsou vysoce odolné. Používají je příslušníci speciálních sil v terénu pod vodou i ve vzduchu a také uživatelé, kteří ocení jejich výjimečné vlastnosti a pověst.
Hodinky vyrábí Mondaine Watch Company, který patří mezi vedoucí švýcarské výrobce hodinek. Jsou hodinkami první volby pro US Air Force, US Navy SEAL, Royal Navy, piloty F-117 Nighthawk, stealth jet a další elitní síly, letce a profesionální potápěče. Pořídit si můžete též cenově dostupnější sportovně-společenské modely této naprosto výjimečné značky.

Garmin

Garmin - špičkové navigace a hodinky s GPS

Značka Garmin je přední výrobce GPS hodinek a náramků, automobilových a turistických navigací. Sportovní hodinky Garmin používají jak hobby, tak špičkoví sportovci. Garmin je také nejmasovější značka v oblasti nositelné sportovní elektroniky. Spolu se SUUNTO a POLAR tvoří technologickou špičku sporttesterů.

► H.S.H Sport je autorizovaný prodejce hodinek a navigací Garmin.
► Díky dobře vybavenému servisnímu pracovišti provádíme pozáruční i mimozáruční opravy.

chessbaseChessBase – software a on-line pro šachisty

ChessBase je nejvýznamnější světový výrobce šachových programů, databází a poskytovatel online šachů. Udržuje a prodává a on-line zpřístupňuje rozsáhlé databáze odehraných šachových partií, které dovolují provádět analýzy, před příchodem počítačů naprosto nemyslitelné. Datové zdroje jsou přístupné pomocí různě specializovaných programů ChessBase.

►H.S.H Sport je oficiálním distributorem produktů značky ChessBase v České republice.

DGT LOGO

DGT – Digital Game Technology

DGT byla založena v roce 1992 pod názvem DGT Projects Ben Bulsink a zabývala se výzkumem a vývojem digitálních hodin. V roce 2007 byl název firmy změněn na Digital Game Technology.

DGT navrhuje, vyvíjí, vyrábí a distribuuje po celém světě širokou škálu potřeb pro šachisty a šachové kluby, jako jsou digitální šachové hodiny, elektronické šachovnice, šachové počítače a dalších produkty. DGT rovněž dodává řadu produktů pro jiné hry a startovní soupravy pro začínající hráče.

►H.S.H Sport je oficiálním distributorem produktů DGT v České republice a servisní středisko.

MILLENNIUM – šachové počítačemillennium

Millennium (MILLENIUM PLAY) je značka Společnost MILLENNIUM 2000 GmbH, založená v roce 1996. Jedná se o soukromou Německou společnost, orientovanou na vývoj a výrobu inovativní spotřební elektroniky. Významnou oblastí je produkce šachových počítačů.

Do České republiky jsme dovezli 4 typy šachových počítačů Millennium Chess Genius, Chess Genius Pro, víceúčelový herní počítač Millenium Europe II a Millennium ChessGenius Exclusive.

Imperial Schrade

Imperial schradeNože značky Imperial Shrade se v USA (a nejen v USA) staly nejoblibenějšími noži pro lov a náročný outdoor. Jejich historie začala v roce 1904. V současné době patří značka, výrobní postupy a technologie výrobci zbraní Smith&Wesson. Pracují pro něj také zbrojaři Imperial Shrade. 

anne kleinZnačka Anne Klein

Módní návrhářka Anne Klein byla inovátorka, vášnivá tvůrkyně a vizionářka, která svou eponymní značkou pomohla definovat americkou módní scénu. Skoro 50 let je Anne Klein synonymem amerického neformálního, sportovněji laděného a současně noblesního oblečení. Značka Anne Klein je k dispozici ve čtyřiceti zemích. V roce 2018 oslaví 50. výročí své kolekce moderního ženského životního stylu, který pomohla vytvořit.

Součástí portfolia značky jsou elegantní hodinky vyráběhné jako jedna ze dvou značek Egonem Gluckem. Podle požadavku Kleinové vznikly hodinky které působí hladce, ergonomicky a příjemně. Patří k deseti nejlepším americkým značkám hodinek.

 

RECTA – švýcarská preciznost a finská odolnost

Recta logoŠvýcarská značka RECTA je předním světovým výrobcem buzol a kompasů. Může se pyšnit s více než stoletou tradicí a v oblasti buzol představuje RECTA vůdčího novátora, který má připravené řešení pro každou situaci, se kterou se cestovatel může setkat.

V současné době převzal výrobu finský výrobce Suunto Oy. 

Distributorem buzol, kompasů, křivkověrů a souvisejících produktů značky RECTA / Suunto je v České republice firma H.S.H Sport. 

Hodinky Junkers působí svým historickým odkazem ke vzrušující éře letadel Junkers a uvádějí jejich hodnoty zpátky do života. Jako slavný „prototyp“ se vyznačují robustností, dlouhou životností a výrazným designem. Každý pohled na hodinky Junkers vám připomene tehdejší fascinaci z létání.

Ultrabreath

Ultrabreathe™ – vysoce účinný trénink

Ultrabreathe™ je odporový přístroj pro trénink dýchacích svalů. Zvyšuje výkon a výdrž sportovce, fyzickou a psychickou pohodu.  Posiluje respirační kapacitu plic, bránici a dalších svaly, pohyb krve a regeneraci mezi úseky sportovního výkonu. Trénink je časově a technicky nenáročný: Pro výrazný efekt 2x denně 30 nádechů po dobu několika týdnů! 

i Vhodný i pro rehabilitaci po prodělání Covid-19 i Long-Covidu.

Britská značka je vlastněná společností Tangent Healthcare Ltd. Tato firma vlastní patent na mechnickou regaluci průtoku vzduchu odporovým přístrojem, který je klíčová pro bezpečí sportovců používajících odporové tréninkové pomůcky. První Ultrabreathe byl vyroben v roce 1997 a od té doby je v mnoha variantách užíván více než 350 000 uživateli v řadě zemí.

►H.S.H Sport je výhradní distributor značky Ultrabreathe v České republice

Kahuna Logo

KAHUNA - britské freestyle hodinky

Značka KAHUNA. V dávné havajské historii byl každý, kdo nesl jméno KAHUNA, vážen a ctěn. Takto byl označován každý, kdo byl ve svém oboru nejlepší a nedostižný. Stejně tak britské sportovní hodinky Kahuna jsou pro ty nejlepší, kteří se nebojí extrémů.
Hodinky značky KAHUNA vyjadřují svoji příslušnost sloganu již základními parametry. Žádná plastová pouzdra, ale celokovové tělo hodinek, které díky tomu vydrží i náročnější zacházení. Není náhodou, že všechny hodinky Kahuna jsou vodotěsné. Drtivá většina modelů pak dokonce vodotěsná s označením 100m, tj 10 barů.

►H.S.H Sport je distributorem a servisním střediskem značky Kahuna v České republice

Citizen logo

CITIZEN

CITIZEN je největší výrobce hodinek na světě s roční produkcí ve stamilionech kusů. CITIZEN jako první použil pro pohon hodinek ekologicky naprosto čisté zdroje – světlo, pohyb, teplo lidského těla – a těchto technologií se nadále drží. Hodinky CITIZEN sází na tradici, kvalitu a inovaci. Vlajkovou lodí jsou modely se systémem pohonu Eco-Drive, který neustále technologicky vyvíjí a který nemá na konkurenčním trhu obdoby.

Značka SportiFrance

Digisport Instruments

SPORTIFRANCE je nákupní centrum sportovních obchodů všech kategorií (samostatné i obchodní řetězce).
Společnost se sídlem v La Châtaigneraie existuje od roku 2008 a má kolem dvaceti zaměstnanců.

SPORTIFRANCE vlastní loogistické centrum sportovních produktů o rozloze 5700 m².

Denně pracuje na nabídce široké škály referencí v oblasti sportovních potřeb a sportovního vybavení.

Společnost pokračuje také ve vývoji řady francouzských produktů. V současné době je více než 20 % produktů vytvořeno ve Francii.

ScreenShield – doživotní ochrana displeje

Invisibe Shield

doživotní záruka Screenshield fólie je high-end ochrana vašich hodinek. Jedná se o vysoce účinnou ochranu před poškrábáním, odřením, či zmatovatěním povrchu sklíčka hodinek při jejich intentzivním používání, či v důsledku drobné nehody. Na tuto ochrannou fólii je poskytována reálná doživotní záruka.

Screen Shield™ má smysl i tehdy, jsou-li hodinky opatřeny odolným minerálním, nebo safírovým sklem. Materiál fólie dokáže do určité míry absorbovat i rázy na sklíčko hodinek a chránit je před prasknutím. V některých ohledech je tato fólie vhodnější, než použití ochranného skla.

Amix AMIX NUTRITION™ – výživa pro vytrvalostní sporty

Značka Amix™ Nutrition je respektovaná evropská značka produktů sportovní výživy. Produkty AMIX™ jsou určeny pro hobby i vrcholové sportovce v řadě sportovních odvětví. Značku jsme zařadili do nabídky HSH s ohledem na nabídku produktů vhodných pro vytrvalostní sportovce.

MoscompassMoscompass - Extrémně stabilní a rychlý

Společnost Mosompass byla založena v roce 1992 a specializuje se na výrobu kompasů pro sport a turistiku. Tyto kompasy jsou konstruovány speciálně pro práci v extrémních podmínkách, kdy je při rychlé chůzi nebo běhu potřebné přesné určení azimutu. Kompasy mají jedinečnou vlastnost – rychlé nastavení střelky a vysokou stabilitu při pohybu. Jehly jsou vyrobeny z vysoce magnetického materiálu a ustalují se již od 0,5-1 sec. (některé typy do 1,5 či 2 sec).  

►H.S.H Sport je oficiálním distributorem produktů Moscompass v České republice. V současné době z důvodu války na Ukrajině nové buzoly v Rusku neobjednáváme, pouze doprodáváme skladové zásoby. Nově jsme zařadili elitní značku kompasů a buzol Str8.  Doporučujeme především buzoly Suunto.