Domů - přehled kategorií - Timex

Timex hostorie
 

Značka Timex

Značka Timex

Jedna z nejproslulejších značek módních doplňků. Značka kvalitních hodinek pro muže a ženy, kteří potřebují vypadat vždy dobře a nechtějí investovat do exklusivních značek. Krom toho Sportovní hodinky Ironman Triathlon se staly nejprodávanějšími v USA a po jedno desetiletí nejprodávanějšími sportovními hodinkami na světě. Další vysoce respektované značky: TIMEX Indiglo, TIMEX Expedition. Oblíbené jsou i hodinky pro děti.

► H.S.H Sport je autorizovaný obchod značky Timex.
► Provádíme výměny řemínků, baterií a měření vodotěsnosti též u sofistikovaných elektronických hodinek.

Timex je značka převážně klasických hodinek pro muže a ženy, kteří se chtějí ve společnosti či v zaměstnání cítit dobře nechtějí investovat do exklusivních značek. Dlouhodobě TIMEX přináší skvělý poměr cena / výkon. Je to současně značka oblíbená těmi zákazníky, kteří berou hodinky jako módní doplněk a pořizují si více hodinek stylově a barevně ladícím k šatům a k různým příležitostem.
 
Krom toho Sportovní hodinky Ironman Triathlon se staly nejprodávanějšími v USA a po jedno desetiletí nejprodávanějšími sportovními hodinkami na světě.
Další vysoce respektované značky: TIMEX Indiglo, TIMEX Expedition. Oblíbené jsou i hodinky pro děti.

Jedna z nejproslulejších značek módních doplňků. Timex Group sídlí v Middlebury, státě Connecticut, USA (mateřská společnost Timex Group BV v Holandsku). Má více než 5 000 zaměstnanců. Značka Timex existuje od roku 1950, zakládající společnost (Waterbury Clock Company) od roku 1854. Orientovala se na zaměstnaneckou střední třídu. Současné atributy značky jsou: integrita, technologie a design. 

Sportovní hodinky Ironman Triathlon se staly nejprodávanějšími v USA a po jedno desetiletí nejprodávanějšími sportovními hodinkami na světě. Další vysoce respektované řady jsou například TIMEX Indiglo a TIMEX Expedition.

Velmi oblíbené jsou i hodinky TIMEX pro děti.

 

TIMEX PARTNER