popis

Sezóna 2022 z pohledu orientačního běžce Jakuba Chaloupského

3220 naběhaných kilometrů, 292 hodin v běhací obuvi a 43 závodů. Toť čísla nic moc říkající. O poznání zajímavější jsou příběhy, které za těmito čísly stojí. V tomto článku bych rád věnoval několik řádků uplynulé, pro mě velice vydařené, sezóně 2022.

popis

Jakub Chaloupský, nový člen HSH Teamu

je mu pouhých 19 let a je juniorským reprezentantem v orientačním běhu z Hradce Králové. Má za sebou dvě dorostenecké mistrovství Evropy, kde se mu podařilo získat dvě zlaté medaile za štafety a jednu stříbrnou medaili z klasické trati. Nyní se připravuje na juniorské mistrovství světa. Ve své sbírce má i několik medailí z mistrovství České republiky. Letos má již 3 zlaté medaile. Letos jede na na JWOC (juniorské Mistroství světa v orientačním běhu) tak mu držme všichni palce.

Miloš Nykodým je novým členem HSH týmu

Miloš Nykodým

Miloš Nykodým je reprezentant v orientačním běhu, který se může pochlubit řadou mezinárodních úspěchů včetně medailí z několika mistrovství světa a Evropy. V roce 2016 se stal členem HSH týmu. V botách VJ Sport Bold bude běhat nejen na mistrovstvích světa a Evropy v orientačním běhu, ale také všechny náročnější krosy.

Luboš Truhlář členem H.S.H. týmu

lu

Barvy H.S.H. Sport teamu se rozrůstají o aktuálního mistra republiky v terénním Triatlonu.

Vedle úspěšného paraglidisty Honzy Škrabálka a MTBO/LOB Reprezentanta Radka Lacigy se naše řady rozrůstají o houževnatého Triatlonistu z Kralup nad Vltavou Luboše Truhláře. Jeho stručný úspěšný profil si můžete přečíst níže... 




Radek Laciga (Kládin) je členem HSH týmu

Kladin

Od jara 2015 firma H.S.H. Sport angažovala do svého týmu bikera, běžce, lyžaře a multisportovce Radka Lacigu.

Několika násobný medatlista z ME v MTBO a bronzový z MS ve SKI-O ve štafetách od jara 2015 oblékl dres HSH týmu.




Jan Škrabálek členem týmu H.S.H.

Škrabálek Od podzimu roku 2014 firma H.S.H. Sport angažovala do svého týmu běžce a hlavně českého nejúspěšnějšího paraglidistu Honzu Škrabálka. Proslavil se zejména v závadech Red Bull X-Alps a Dolomitenmann. Závodu X-alps se zúčastnil hned 3 krát a pomocí paraglidu a běhu či chůze překonal Alpy ze Salzburku do Monaka přes několik významných Alpských vrcholů jako (příklad Dachstein, Zugspitze, Matterhorn, Mont Blanc).  Několikrát se účastnil Dolomitenmanna a obdobného závodu v Čechách v Beskydech Adrenalin Cupu, který dokonce i vyhrál. Je držitelem Českého rekordu v počtu vyšlápnutí, slétnutí, zabalení padáku a vyšlápnutí kopce Raná v Českém Středohoří. Honza Škrabálek také pravidelně běhá přespolní běhy a tak k jeho úspěchům patří i řada úspěchů v této kategorii. Několirát se stal celkovým vítězem seriálu závodu běhů do vrchu, mnohonásobně se umístil na stupních vítězů nejslavnějšího přespolního běhu u nás Velké Kunratické.  V rámci Zbraslavského běhu o pohár HSH, který několikrát vyhrál,  a díky tomu byla navázána dlouhodobá spolupráce. Honza je vybaven dejnovějším sporttesterem od HSH a díky tomu jeho příprava do nové sezóny je plně pod kontrolou. ©Sharp-Pictures

H.S.H team

HSH team

Vedle sponzoringu jednotlivých akcí nebo svazů se v různých dobách někteří sportovci stali ambasadory HSH. Mezi nimi najdete jak několik mistrů světa, tak vítěze mnoha závodů a účastníky extrémních sportovních akcí:

HSH team

Další sportovci sponzorovaní v minulosti

  • Vítězný tým Vltava run 2015

  • Top ten tým Vltava run 2015

  • Medailový tým Vltava run 2016

  • www.sparta-cycling.cz
  • Rudolf Ropek - "Mr. Park" v OB
  • Luboš Matějů
  • Libor Zřídkaveselý

  • Lukáš Bauer