Pokerstore team nastoupí do ČPT

pokerstore team

Situace způsobená čínským virem značně utlumila pokerové aktivity prakticky na celém světě. I tým našeho pokerového obchodu musel omezit svoji účast v turnajích. Vzhledem ke specializaci na živé turnaje zbývá členům pouze  možnost teoretického studia nebo online hraní. Aktivity online nejsou naším obchodem standardně podporovány, ale přece se objevila výjimka. Kultovní česká série ČPT - Česká Pokerová Tour se totiž v dubnu  vrací alespoň v online verzi. Na české herně SYNOT se buou konat všechny tři klasické turnaje. V pátek 23.4. Highroller, v sobotu 24. Main Event a  v neděli 25. Side event. Pokud chcete zkusit svoje štěstí a změřit síly s celou řadou renomovaných hráčů, můžete se také zapojit. Pro začínající hráče je totiž na pátek připravena kvalifikace, ve které bude možné zkusit štěstí za pouhých 500 korun.

Ať se rozhodnete hrát či ne, můžete se těšit, že vás budeme informovat o zajímavých sehrávkách, které naši hráči na ČPT zahrají.

EPT Barcelona 2018 a tým Pokerstore.cz

EPTAmbasador našeho obchodu nechyběl na jednom z největších turnajů v Evropě - main eventu EPT Barcelona 2018. A opět z toho bylo místo v první stovce.

Letošní ročník byl rekordním v celé historii EPT. Hlavní turnaj zaznamenal celkem 1931 vstupů a mezi nimi nechyběly velké hvězdy včetně hráčů první světové desítky pod vedením Daniela Negreanu.

V této konkurenci nastoupila celkem necelá desítka hráčů reprezentující Českou republiku a mezi nimi byl úspěšný i ambasador Pokestore týmu. 

Pokerstore team na WSOP Circuit

pokerstore team

Náš pokerový obchod vysílá několik hráčů i do "prstenové" edice nejslavnějšího pokerového turnaje WSOP. Podzimní edice WSOP Circuit se koná v České republice v Rozvadově až do 18.října. Do bojů zatím zasáhl v našich barvách Mizitka, který je znám díky své účasti na finálovém stole České pokerové tour.

PokerStore

Nejlepší Čech v žebříčku WSOP Circuit je z POKERSTORE

Úspěchy ambasadora našeho obchodu v turnajové sérii WSOP Circuit přinesly úspěch i v celkovém žebříčku. Z několika tisíc startujících hráčů prakticky z celého světa jich 403 bodovalo a náš pokerový ambasador obsadil celkově 19. místo.

Se ziskem 3 umístění mezi oceněnými  "ITM" bylo jasné, že i v celkovém žebříčku by mohl náš zástupce obsadit prestižní místo. Nakonec z toho je zisk 45 bodů a v žebříčku celkově 19. místo, nejlepší ze všech českých hráčů. Ocenění je o to prestižnější, že kromě Martina Staszka do turnajů zasáhly všechny hvězdy tuzemské pokerové scény - Vojta Růžička, Martin Kabrhel, Jaroslav Peter... 

Pokerstore team v Barceloně

pokerstore team

Náš pokerový obchod se stal partnerem týmu pro největší turnaj, který se v letošním roce konal v Evropě - hlavní event PokeStars Championship Barcelona.  V konkurenci 1692 hráčů nastoupila celkem necelá desítka hráčů reprezentující Českou republiku a mezi nimi se neztratili hráči Pokerstore týmu. Patřili k nejlepším Čechům ve startovním poli a obsadili z našich druhé a třetí nejlepší umístění. Celkově pak 86. a 96. místo. Blahopřejeme!